دوره توجیهی آموزشی دروس کارگاهی پایه دوازدهم رشته صنایع غذایی آغاز شد

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی، مهندس احمد رضا دوراندیش، اظهار کرد: دوره توجیهی آموزشی دروس کارگاهی پایه دوازدهم رشته صنایع غذایی از روز 97/6/20 الی 97/6/23 در دانشگاه شهید رجایی تهران برگزار می گردد.

وی افزود: در روز اول این دوره11هنرآموز از استانهای اردبیل, آذربایجان‌شرقی, آذربایجان غربی, اصفهان, لرستان, قزوین, یزد ,گلستان و خوزستان شرکت کردند.

شایان ذکر است: در این دوره آموزشی، آقای مهندس رضا فریدنیا عضو کمیسیون صنایع غذایی به همراه خانم معصومه حقیقت پژوه کارشناس رشته و آقای مهندس بهروز شهناسی و مهندس محسن کشمیری دو تن از مولفین کتاب روغن کشی میوه و دانه های روغنی نیز حضور داشتند که ضمن تشریح محتوای کتاب، به پرسش های هنرآموزان پاسخ دادند

امتیازی داده نشده

ارسال نظر

Image CAPTCHA